2 saker jag saknar

1. Maskinen 2013. Kvällen då Maskinen spelade på Metropol, få se mina favoriter med världens bästavän. Var helt klart en av de bästa kvällarna i mitt liv!
 
 Saknar Maskinen och deras musik så det gör ont i mig. Bästa bästa killarna.  Nästa gång de spelar i närheten, ska jag va där, längst fram och må så jävla bra kan jag lova. 
 
 
2. The love. Har gått mer än ett år sen jag var tillsammans med Emil, och har inte haft förhållande sen dess, har mer bara träffat killar, varit på g, aldrig lett till någonting pga massa stuff. 

Jag saknar att vara någons allt, ha ett sånt där riktigt bra, roligt och mysigt förhållande med någon man trivs och verkligen tycker om. Ha någon man kan prata om med allt (förutom sina bästavänner), någon man kan hitta på allt möjligt med, som man aldrig kan sluta tänka på, någon man kan skicka "vet att du sover" sms, någon att kämpa för, någon att bara älska helt enkelt. 
 

A part of me

 
Precis ätit lite gott med familjen och haft en allmänt trevligt.
Kryper nu ner nyduschad för att se lite film tills jag slocknar, behövligt eftersom jag sov så dåligt inatt.
Imon efter plugget drar jag till Lisa för att grilla oh ha det mys, sen får vi se vad vi gör av kvällen eftersom de är valborg! Galet kul kommer det iaf bli :) 

Besattheter

 
 
Saker jag älskar & även är besatt i: 

* Parfymer (så hur glad blev inte jag då mamma kom hem med massa prover från Sthlm? hihi) 
* Rökelser och ljus
* Solglasögon
* Piercingar, tatueringar
* Spetsunderkläder 
* Disneyfilmer, gamla klassiker som Lejonkungen, Tarzan osv 
* Konserter & evenemang
* Thriller & romantiska böcker 
* Maskinen 

Hihi så glad brud

 
 
Haft en sån jävla bra dag inne i Kalmar. Träffade på några härliga människor så satt ute med de i solen, lyssnade musik och hade det härligt. Drog sedan hem till M och bara pratade om allt tills att jag var tvungen att dra hem. Saknar honom redan, blööö.. Ska försöka träffa honom i veckan om han kan, möjligtvis på Valborg, annars blire väl i helgen.
 
Nu ska jag snart krypa ner i sängen med världens fetaste smile och försöka få i mig lite sömn. Imon väntas det plugg & nationellt prov i engelska om jag inte har fel.. Well, wish me good luck? 
 

Rekomenderar 3 favoriter

3 trailers på 3 sjukt underbara, bra filmer som jag verkligen tycker ni borde se!  
 
 
 

Bilder jag tagit - 2012

 
Ge mig sommar så jag kan få tillbaka min inspiration, vill ut och fota, fota, fota nu nu nu. 

you

 

Ansiktet

 
Hade en jättemysig kväll hos bästis i torsdags, blev massa mys, skräckisar och prat. Haha ganska standard! 
 
På fredagen spontanbestämde jag, lisa, linnea och elsa att ändå dra till Metro eftersom Ansiktet skulle spela där. Vilket vi gjorde rätt i att göra också! Sååååå himla roligt var det! Dessutom leverade Ansiktet förvånadsvärt bra! 
 
Annars har jag bara varit hemma, haft filmkväll med pappa vilket var jätteroligt eftersom jag knappt träffar honom! 
Idag/söndag blir det att dra in mot kalmar framåt dagen för att träffa en saknad person, mysigt. 

Helg!

 
Har nu tagit helg, och sitter hemma och väntar på bästis som kommer förbi och hämtar upp mig närsom. Blir att spendera natten hos henne med massa mys & prat! Loveit. 
 

usch

 
Idag är en typisk "känna sig ful-och-äcklig" dag. Bläbläbläblä. Det enda positiva idag är att jag tar tidig helg, vilket verkligen håller mig vid liv idag. Imon planeras det att dra iväg med bästavännen, om vi inte beslutar oss för att vara hemma.. har lite planer för helgen med, så ja de kommer bli asbraaa förhoppningsvis! 

Calling all the monsters

 

Idag är jag h.a.p.p.y

 
Godmorgon finisar! 
Har nationellt prov i engelska från och med nu på morgonen fram tills lunch, sen har jag bara HKA och slutar efter det! Drar sedan till kalmar en sväng för att träffa en person. Riktigt mysdag faktiskt! 


 

2 feta feeestlåtar

 

Håll ditt huvud högt, men ditt långfinger högre

 
Jag är inte vanligtvis den typen av brud som skriver en massa hatinlägg som ni märker, brukar vara mest depp, tankar, känslor åde, men även jag har starka åsikter kring saker som jag verkligen, verkligen kan störa mig på. Om man nu känner för att skriva ett inlägg där man riktar in sig t ex på vad man stör sig på hos andra människor får man vara beredd att ta konsekvenserna, dvs att folk kommenterar och tkr att man är helt dum i huvudet. Men som ni har åsikter, har även jag de. Även är det ju min blogg, där jag skriver vad jag vill, ingen som tvingat er att läsa den, så om ni inte gillar att jag är ärlig kan ju faktiskt ta och vara vänliga att redan nu stänga ner min blogg och fokusera på något helt annat.  
 
Creds till er som orkar läsa hela skiten sen förresten, för detta lär bli långt haha! 
 
Det jag tänkte ta upp nu rör väldigt mycket mig själv och människor i min omgivning, tror de flesta varit/eller faktiskt är med om detta. Vissa mer än andra.
Rykten, skitsnack och att bli dömd utifrån det. 

Det är ju klart som fan att man inte kan älska och vilja umgås med varenda själ här på jorden. Jag gillar inte alla jag stöter på, och de finns en del som verkligen jag försöker undvika med och jag är ganska så medveten om att alla jag träffar inte tycker om mig.
 
I dagens samhälle blir man dömd utifrån allt. Vilka man ligger med, hur många man ligger med, vilka man umgås med, hur man klär sig, vilka intressen man har, var man bor osv och det får mig att .. åh jag vet inte vad.  Om man är så intresserad av någon annans liv så prata med personen det handlar om, inte med alla andra som inte har en jävla aning om det! Det skulle ju faktiskt kunna underlätta enormt om de som snackade bakom min rygg gick fram och sa det face to face istället så att jag ändå kan stå upp för mig själv och berätta hur det ligger till, men nej. 
 
Jag är själv utsatt för detta, och vissa av er kanske tillochmed tycker att det är mitt eget fel att jag satt mig själv i skiten. Men bara för att jag festar och har haft sex så är det plötsligt rätt att döma mig utifrån det? Bara för att man hört att jag legat med någon, så har jag plötsligt tydligen legat med 20 andra. Får kommentarer om hur omoget det är att jag festar oh en massa annan skit. 
Jag är så jävla trött att folk lyssnar mer på andra och struntar i att lära känna mig än att skapa sin egen uppfattning om mig. Det börjar faktiskt gå för långt. 

Och även att jag skriver och säger till folk att jag inte tar åt mig, så är det väl klart som fan att jag gör. Vem skulle inte ta åt sig av att höra att folk snackar bakom ryggen och kallar en hora, eller fitta t ex? 

Nej, som jag skrev lite längre upp så behöver ni absolut inte älska mig? Men att tänka efter skulle ju inte skada. Skulle jag ha sårat er eller utsatt er för ngt liknande skulle jag kanske kunna förstå erat beteende, men nu är det ju inte precis så det är och då förstår jag verkligen inte grejen att försöka få folk att avsky och se på mig äcklig. 
 
Jag gör ju vad jag vill med mitt liv, om ni inte tkr om det, så bry er inte. För så uttråkade av er egen vardag kan ni ju inte va så ni måste kommentera mitt? Eller har jag fel?
 
Jag är bara trött att vara folks samtalsämne helt enkelt. Trött på att få höra äckliga rykten om mig som inte ens är sant.Trött på att vara trött bara. 
 
Men eftersom detta pågått rätt länge har jag också lärt mig att hantera det och vet hur jag ska göra för att vara starkt oavsett och orka med vardagen. Så ni som är i samma situation, ta åt er och minns det jag skriver nu!  
 
* Fokusera på det bra i livet. De vänner som du vet aldrig skulle döma eller snacka, gör det som gör dig glad, le, ha kul, skapa minnen, älska. Du kommer vara så grymt tacksam när det ser tillbaka och vet att du ägnade dig åt att lägga ner energi på att vara lycklig än att deppa över vad folk säger om dig. Jag lovar! Klart det blir för mke ibland och man bryter ihop, men ta dig sedan samman, människorna som snackar, sprider rykten och även tror på de, platsar antagligen inte in i ditt liv oh är inte ens värda att bry sig om. Förhoppningsvis inser de att de måste skärpa sig, men tills dess.. visa de att du är den bra människan som inte sjunker lika lågt, som kan vara lycklig oavsett. Tyck synd om de istället, deras förlust då de skippar att lära en grym människa och förlusten på halva livet de lägger ner bara för att försöka göra dig osäker och olycklig. No, fuck no

Håll ditt huvud högt, men ditt långfinger högre. 
 
 
 

saknar honom


Wherever you will go

 
Dessa 4 tjejer är mina absoluta närmsta.
Ställer alltid upp
och finns där dagligen
som på vilket humör jag än är på kan få mig att le
och att må så jävla bra.
De är bäst,bäst,bäst,bäst,bäst ska ni veta & jag älskar de mer än allt annat och så kommer det alltid va, oavsett vad som händer. 
För de är min styrka, min lycka och de enda jag behöver då världen sviker. 
 
 
 

Just give me a reason

Godmorgon sötnosar! 
Vaknade upp med världens mest brutala huvudvärk, blöö. Bara att ta och bita ihop helt enkelt, eftersom jag planerat att ägna dagen åt att bli klar med en massa uppgifter till plugget, HKA, SO, idrottsuppgift, osv.
Ska nog även sola lite, måste ju passa på då de är sommarvärme ute ju! 

 

shit va pin

 
Åt grillat och hade det mys med familjen förrut, och har precis fixat chips & dipp och ska alldeles strax krypa ner oh ha sänghäng framför en massa film. Känns bra att bara vara hemma ikväll och tare lugnt, kunna få tänka igenom saker och ting och ba få fokusera på sig själv. Behövs verkligen just nu. 
 

Det vet du

Haft en sån jävla bra fredag & natt till lördagen. 

Jag & mina bästavänner in till kalmar igår runt halv 5, vi spenderade ett par timmar hos ett gäng härliga människor, oh sen drog vi tillsammans med de till Sandra, där Det vet du skulle spela. Kvällen blev mk roligare än förväntad, och humöret var 100 % på topp, vilket var hur underbart som helst! 

Jag är kär, galen, besatt, fängslad.

 
 
Hans röst, hans utseende. Åh, dör.

stanna kvar hos mig.

 
 
 

Ny veckan

Med ett jävligt bra humör drar jag mig nu mot skolan och förhoppningsvis drar jag och Elsa efter att vi slutat till gymmet för att döda våra kroppar.  

 

Glöm inte att fråga lite babes

http://ask.fm/mayadelibaltas   <---- 
 

Saker om mig

* Knäcker mina fingrar, nacken och min rygg näst intill hela tiden.
 
* Jag är en jävel på att klaga, tycker jag t ex att det är fett kallt ute, så kan jag klaga över det hur länge som helst haha. 
 
* Jag kan inte vara tyst när jag ser på film eller bio, måste kommentera filmen och prata typ konstant. 
 
*  Leker omedvetet mamma ibland och börjar städa i kompisars rum osv om jag tkr det är stökigt hehe
 
* När jag ska prata engelska, t ex på engelskan i skola så säger jag "yeah" för ofta, haha det är så fuuuult 
 
* Jag tar alltid 2 servetter när jag ska gå och hämta mat i skolan och om jag ska typ hämta ett knäckebröd eller mjölk så hämtar jag 2 till. Typ tvångstanke 

* Jag klarar inte av djupt,mörkt vatten, får lätt panikångest och vill tjuta 

* jag älskar godnatt/godmorgon/jag-vet-att-du-sover-sms, bästa 
 
* Har fel på min rygg & mina fötter, vilket är ett fett stort problem för mig i vardagen
 
* jag tar väldigt lätt åt mig vad folk säger och tycker om mig 
 
* Jag gråter aldrig av fysisk smärta 

* jag har börjat falla för en person 

När alla säger nej ska jag säga ja, och när alla går emot ska jag hålla kvar


I lördags drog jag & bästa till kalmar för att se på bio med I och M. Vi såg på The place beyond the pines, haha var väl inte den bästa filmen direkt, men vi hade riktigt kul iaf! 

När bion var slut så drog Elsa hem, och jag tog följe med killarna till en grillfest där jag träffade massa härligt, saknat folk! Var kvar tills 1 kanske någongång, innan vi drog hem. Somnade och vaknade upp bredvid finaste, vilket var underbaaaaart. 

Idag har jag bara tagit det lugnt hemma, städat huset oh lite så. Nu ska jag dra mig ner mot köket för att äta grillat och massa gott med min familj som jag saknat otroligt mke under helgen! 

Gårkvällen

 
Blev att jag stannade hemma igår, hade inte skjuts så kom inte iväg vilket var rätt så segt. Pappa kom hem sen iaf runt 11 och hade med sig en massa gott hem, så kvällen slutade rätt bra som tur va.
 
 

Det kommer aldrig va över för mig

 
Vet själv hur grymt dålig jag blivit på att uppdatera i veckan, ska försöka att bättra mig! 

Förövrigt är humöret verkligen på topp, topp, topp! Mindre än 2 månader till sommaren, har så grymt mke planerat, har världens bästa vänner, träffat en döfin person, ja allt är bara så jävla bra för tillfället! 

Grillfest

 
Grym kväll igår, trots att det började lite sådär. SKa alldeles strax in till Mås igen för att hämta min mobil och ta ett välbehövligt snack med en saknad person!

Sjukt bra grupp!

 




Underbara väder

 
Kände tillslut inte för att ligga inne och deppa så tog tag i livet, bytte om till bikini och gick ut. Kan verkligen inte klaga på vädret, helt sjukt underbart! Så legat ute och solat någon timme eller så, himla gutt. 
 
 

Deppdag


Hello sweethearts
Humöret är väl inte på topp precis idag, för mke med allt helt enkelt. Tänker lägga mig i sängen ett tag nu, lyssna musik eller se film typ. Ikväll ska jag träffa bästis iaf, vilket är underbart. Hon kmr absolut lyckas få mig glad. 

Party all night

 
Dagen har varit helt okej! Fixar i rummet, suttit ute i solen och lyssnat musik och sen en lång promenad med en trevlig person! Skulle egentligen dragit till nabben ikväll, men blev nt av... men lutar åt att dra mot kalmar istället. Så får se lite vad de blir av kvällen!  
 
 

All about us


 

We run the night

I måndags åkte vi hem från Stockholm och jag drog direkt till lisa. Vi köpte massa mys, pratade ut om allt, såg skräckis och hade de jättekul. Dagen efter drog vi till kalmar för att handla oh lite. Senare på kvällen åkte vi tillsammans med Ian och Rasmus till Öland för att spendera kvällen med härligt folk, grilla och bara ha de grymt roligt, vilket vi hade också! 
 
 
 



RSS 2.0