Smile bitch

Som jag skrev i ngt tidigare inlägg så mår jag ju jävligt bra just nu. Bara känner hur glädjen sprider sig och sätter igång varenda muskel och cell. Skulle kunna springa ett varv runt jorden. 
 
Imorgon kommer bli en jävla bra dag faktiskt, massor av anledningar till varför jag kan vakna upp me ett leende. 

Fredag, kort dag i plugget, få träffa mina urgulliga brudar och alla andra goa människor jag saknat medan jag vart hemma och spytt. Blir även ett jävla hårt pass på gymmet, äntligen få börja dansa som jag längtat så otroligt mycket efter och för att avsluta en bra dag drar jag in mot stan me lisa för att umgås me härliga personer och ha filmkväll!  

Ja, så jävla underbart bra dag de kommer bli bara .
 
 
 
 
 
 

2 grejer jag är så dödligt förälskad i

Min nummer 1 är helt klart tatueringar. Det är absolut en grej som jag verkligen fastnat för. Folk kanske ser de som skräp och att man förstör sin kropp, själv ser jag underbar konst.
 
En tatuering kan förmedla så mycket, ett minne av ngn, en historia, en tanke, en påminnelse, en önskan, en känsla. 
 
Bara så äckligt, sjukligt sexigt och vackert. Jag kommer helt klart att tatuera mig, och fortsätta med det genom livet. 
 

 
Mitt nummer 2 måste vara underkläder! Haha, blivit besatt av snygga underkläder, och bara av att köpa ett par  kan typ göra min dag mycket bättre.
 
Av att bära snygga underkläder som man känner sig attraktiv i tycker jag förstärker sig själv som människa. Finns inget fel med att vara nöjd med sin kropp. Bara för att du bär string betyder de inte att man förväntar sig att ta av sig kläderna och knulla. Känner jag mig attraktiv blir jag mer öppen och mer glad som människa eftersom mitt självförtroende blir starkare. 
 
 
 
 

Pepp på livet!

Under en väldigt lång tid nu har jag varit deppig. Allt för mycke känslor hit och dit helt enkelt, saker har hänt jag inte kunnat kontrollera över. Har helt enkelt hanterat det på 2 sätt som inte alls är bra. Jag har förlorat mycket då, delvis min motivation till träningen och en vacker kropp som fått mig att må dåligare. 

Idag dock, har jag insett ett och annat och just nu mår jag bättre än på vääääldigt länge! Jag såg mig själv i spegeln och tänkte att "fan, det är inte den här personen jag vill vara, vad hände med hon som var full av drömmar, hopp, styrka och glädje? henne saknar jag. " 
 
Jag ska ta tag i mitt liv nu, fan jag har allting jag behöver för att klara mig. Skitsamma om människor snackar skit om mig och sprider rykten, skitsamma om killen man trodde de skulle gå bra med svek, skitsamma om en vän sviker, skitsamma om människor överhuvudtaget sårar en.  

Jag älskar att leva, testa nya saker, möta nya människor, se vart vägen leder, vara full av glädje och spänning av vad som kommer följa med den kommande dagen. Klart saker kommer dra ner en på botten då och då, försöka intala en om att livet är skit. LIVET ÄR INTE SKIT? Som jag skrev i ett tidigare inlägg: 
" Livet blir vad du gör det till."
 
7 ord, 1 mening, och det är så jävla mycket sanning så de bara exploderar av det. Klart jag ska leva mitt liv fullt ut, göra de som gör mig glad, tatuera mig om jag så vill det, ligga me de jag vill, älska de jag vill, hata de jag vill, blogga om de jag vill, festa me de jag vill och hur jag vill, LEVA MITT LIV SOM JAG VILL. 
 
Så låt snackarna snacka, de som hatar hata, folk kommer inte alltid tycka om de jag gör och om mig över huvudtaget. Okej, visst fine. Då är det bevisat att ni inte hör hemma i mitt liv. Jag vet vilka människor jag kan lita på, så de är lugnt bitches, jag behöver inte er. Tänker inte ägna mer tid åt idioter och falska personer. 
 
Och ja, det där me kärlek och killar. Haha, jag är beredd på att kämpa, men från och med nu ska jag inte stressa fram en massa känslor osv. Det kommer ta tid att hitta honom, och när jag väl gör de så får han va beredd på att kämpa för mig med, visa att han är killen värd att satsa på, är han inte.. okej skitsamma, då är de bara att gå vidare. En dag kommer någon att förtjäna det jag är beredd på att ge. Om det tar tid att, så vet man ändå att de va värt det. 
 
Jag behöver inte en massa sorg i livet om de inte är nödvändigt. Jag mår bra och livet äger, tjalala usch så underbart allt är!! 
 
Som de känns just nu, kan fan inget trycka ner mig. Jag är starkare än någonsin, och den känslan är obeskrivligt skön måste jag säga. 
 
 

Står nu ensam kvar, så många minnen utav dig.


Nyduschad, osminkad, ful sjukling <3

Fick ju åka hem från skolan igår eftersom jag kände mig dålig. Spydde sen hela kvällen igår och mådde så förjävligt att jag ville ärligt dö. Nästan värsta jag varit med om. 
 
Hemma idag igen, mår mycket bättre,dock jävligt hungrig bara. Tror jag är på bättringsvägen, vilket är bra för vill inte vara sjuk tills helgen.   
Btw, http://ask.fm/mayadelibaltas tryck gärna på länken och ställ lite frågor, jappppp. 
 

Tryck på bilden & följ mig gärna.




Kände för att skriva av mig.

Jag har tänkt mycket på det på senaste tiden, det lixom bara finns där i huvudet och påminner mig hela tiden.
 
Snart har det gått 1 helt jävla år sen jag var kär för första gången, sen jag träffade killen som förändrade hela min värld och fick mig att älska på riktigt. Det är helt sjukt hur snabbt tiden har gått. Ett helt år fan. 
 
Att må sådär riktigt bra hela tiden, veta att man har någon dygnet runt som finns för en, vilja ständigt vara med och berätta allting för. Känna sig så speciell och behöver inget annat än honom. Ja, det är ju klart jag saknar det som fan. Det finns fan ingen bättre känsla. 
 
Har en teori att det bästa i livet lär man aldrig glömma, även om nu så skulle vilja det. Då skulle det vara självklart 
varför jag fortfarande minns oss & allting så tydligt medan andra saker är mycket svagare och nästan helt borta. 
 
Ja, då mådde man bra. Inget snack om saken lixom. Klart att det fanns dåliga stunder, då man ba ville gråta och hata dig, haha. Inte konstigt, i ett riktigt bra förhållande måste det finnas sånna stunder med för att det ska funka. 
 
Att bli kär igen har varit svårt som fan. Jag har träffat flera underbara killar som verkligen visat intresse och velat försöka. Tyvärr har de inte gått lika bra för mig att våga lita på mina och deras känslor. Jag har försökt, som fan, och jag är ledsen över att jag sårat er. Jag var helt enkelt inte rätt brud för er. Har även blivit sårad själv av folk som jag litat på, vilket har nästan fått mig att ge upp. 
 
Jag var rädd för att släppa dig helt enkelt, men äntligen har jag insett, att jag behöver inte vara rädd längre. 
 
Saken är den att jag vill verkligen lära mig älska igen, och klart det kommer ta tid att hitta den killen som får mig att älska igen. Men även om det kommer ta ett år till, så är det värt det. För jag förtjänar bra, det vet jag. Och jag vill verkligen, verkligen få kämpa för någon igen, vara någons "värld". Jag vill må så bra som då för ett år sen, om inte ännu ännu ännu bättre. 
 
Kärlek är ett bland det finaste som finns. Det är inte kärleken som gör ont. Det är problemen, lögnerna, sveken, otrohet, att gå vidare, att glömma, att kämpa, att få det att fungera. 
 
Från och med nu tänker jag verkligen, verkligen försöka att stå på egna ben och må bra. Klart jag kommer bli sårad igen, och allt sånt. Men som sagt, en dag kommer killen som verkligen vill kämpa för mig med. Den dagen tänker jag tacka mig själv för att jag tog tag i livet och försökte. 
 

Blö

Har spytt och mått allmänt sen jag vaknade imorse, inte konstigt med tanke på att hela familjen är sjuk för tillfället. Blev att vara hemma även att man var riktigt pepp på att få komma tillbaka till skolan..
Legat och sovit fram tills nu, och ska nog duscha oh ltie så jag känner mig en aning fräschare.
 
Hatar att vara fast här, vill till skolan så alla tankar och skit slipper gräva djupare sig in i huvudet. Vill ba få tänka på annat. Men det blir nog bättre, hoppas på det iaf. 
 
 

Rädd att hamna där igen

Rädd varje sekund, minut, dag. Därför jag fuckar upp saker och ting. Därför jag inte riktigt kan vara stark nog att försöka kämpa. Vill helt enkelt inte bli lika sårad och förstörd igen. 

I don't wanna hold u if u wanna go

 

Bästa kvällen/natten på länge!

Tja sötnosar!
Hela dagen igår spenderade jag i Norrköping med lisa. Vi träffade Robin, åt en massa gott, snackade om allt och hade ba fett mys!

Kom hem runt 9, och mötte dirr upp Elsa, tillsammans drog vi på fest och va där ett tag med jättegoa människor, innan vi drog vidare med de till en annan fest.  Stört jävla roligt hade jag!!
Saknat min bästavän så grymt. 

Mår som man förtjänar idag, men ändå på ett jävla bra humör. Blir nog att fixa lite i rummet nu innan jag kryper ner i sängen och ser film resten av dagen. Underbart 


 
Haha så jävla sköna! 

Ett snedsteg bort


Inser hur dålig jag är på att uppdatera.. Hinner knappt för tillfället. 
Har iallafall haft det superbra de senaste dagarna, i onsdags så drog jag & lisa till några härliga killar och umgicks med de hela kvällen. Och igår åkte jag på kvällen till natfotbollen med lisa och sandra och kollade till ca 2 på natten. 

Idag ska jag nog dra till en saknad människa och stanna där över natten. Underbart. Imorgon hoppas jag på festligheter, om inte kanske jag drar med lisa till Norrköping, så det märker man. 
 
 
 
 

Håll om mig nu, så står jag kvar

 

Egentligen skulle jag träffat manusgruppen idag, men vår bil råkade typ fastna i diket och gick inte att få upp, japp klantigt..  så blev inget med det. 
 
Efter att ha gått ca 4 km hem i kyla ska jag nu lägga mig i sängen, se film och hoppas på att denna dag kommer bli en aning bättre.. haha bitter som ett as just nu 

-


Cozy

 
 

Jo men tja 
Spenderar min tråkiga söndag i sängen tillsammans med Stiftelsen. Kanske drar på lanet sen i brist på annat med lisa, hälsar på mina finfina vänner osv. Om inte, får man se vad som händer. Har absolut ingen lust att stanna hemma ikväll. Blö ångest 
 
 

Allt

Om de senaste dagarna
I torsdags var det som sagt alla <3 dag, och de va en av de bättre dagarna på riktigt länge.
Jordy hälsade på i skolan som fick humöret att hamna på topp, och när jag slutade drog jag & lisa till kalmar, åt romantisk middag på Thai Silk, gick och fikade, stötte på härliga saknade människor och hade det bara allmänt bra!
 
Fredagen: Tog ett jävligt behövligt lov, åkte hem och tog de lugnt fram till kvällen då jag sedan åkte till lisa. Vi skulle dragit ut, men blev att vi stannade hemma iaf och såg skräckis. Haha så standard.

Idag:
Åkte hem runt 12, och sedan fick jag besök av en stört fin människa som stannade här över dagen. 
Ikväll kanske det blir att dra ut med lisa om de nu blir som vi tänkt. Haha, annars blir de hemma & lägga sig tidigt som gäller. 
 
 
 
 
 
 
 

Only know you love her when you let her go

 
Måndagsångest, deppig, saknar min elsa som är utomlands,  måste plugga 10 sidor so tills imorgon, försöker ladda ner Call of Duty men de funkar inte, mensvärk och min motivation till att träna har försvunnit. Blä på allt. 
 
 

Min lilla älskling

 
 

Ju mer dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

 
Spenderat natten hos min bästa, vi skulle dragit ut men vi sket i det och stannade hemma och hade det mysigt istället. Spelat Slender, ätit en massa gott och bara pratat ut om allt. Behöööövligt kan jag säga! 
 
Sitter och lyssnar på Kapten Röd på högsta volym i högtalarna. Flashback, Så mycket minnen, åååh vad jag saknar sommaren!! 
 
Då man var glad och kär 
Då var lixom allting så mycket bättre bara. 
 

Börja om på nytt

 
 
Börjat rensa i rummet, flyttat ur onödiga möbler och saker, och senare när pappa kommer hem ska de bli stor förändring här inne. Äntligeeeeeen!

Du var ju allting

 
 

Friday

 
Andra delen i nationella proven i svenska är gjort, skulle skriva en novell och får helt enkelt hoppas att de gick så bättre än de känns nu.
 
Min fredag kommer spenderas i sängen, med massa gott och filmer. Imorgon planeras det att dra ut med min bästavän! Underbart, underbart, underbart! 

----

Livet är vad du gör det till, det är du som bestämmer vad du vill fylla dina dagar med. Glädje, lycka, sorg, kärlek, hat, liv. Det är ditt val, om du vill resa dig efter att ha hamnat på botten igen, eller att lära dig älska, släppa in någon i ditt liv igen efter att blivit sviken. Att ångra hjälper dig inte att glömma, eller gå vidare. Lär dig av dina misstag istället. 

Ge livet en chans,  lev galet, älska och skapa minnen. 
 
Se tillbaka på livet utan att ångra. Det är nog de allra viktigaste.
 
 

Fyfan!

Att vakna upp med halsont, brutal huvudvärk och värk i hela kroppen är inte kul. Tänkte att eftersom jag har nationella i svenska imon, och vill klara det så bra som möjligt, är de bättre att jag stannar hemma idag, istället för att anstränga mig i skolan & bli sämre. 

Har sovit så mycket jag kunnat, tagit en lång promenad med pappa och ska nu lägga mig i soffan & se på film resten av kvällen innan jag går och lägger mig. 
 

Boys who..

 

Amäääh tjena

 
Söndagsångest, men ändå ett jävla härligt humör idag ändå. Känns som livet rullar på ganska så bra trots allt som händer och strular. 

Skrik mitt namn i natten, som om ingen annan fanns

 
 

Grym kväll/natt!

Hellu darlings
Kom precis hem, var på fest med mina brudar igår! Träffade härliga människor, både som man kände & nya ansikten, dansade, hade det fett och bara jättekul! 

Lätt en av de roligaste, bästa kvällarna på länge!

Ikväll ska jag nog dra ut igen, så därför ska jag gå och lägga mig och sova ett par timmar eftersom jag & några dygnade. SÅ JÄVLA TRÖTT
 
 
 
 
 



RSS 2.0