Känns i hela kroppen

Efter en förjävlig lång dag i skolan, så drog man till gymmet efter med bästis & kämpade någon timme. Fyfan så skönt! Ska nog dit en stund imorgon med om jag hinner. 
 
Annars har jag precis kollat klart nyaste avsnittet av Grey's med mamma och ätit lite nyttigt. Ska nog ta och försöka läsa igenom en jävla massa sidor i So jag har tills torsdag, sen blire nog film skulle jag kunna tro! 


Wow

Inte bloggat på ett tag, delvis inte pallat, delvis inte haft tid.
I fredags tog jag de lugnt hemma, men tog igen de på lördagen då jag drog me Julia till mås och festade me härliga människor! På söndagen var jag i kalmar med lisa, fikade, kollade på bio och hade de bara mys helt enkelt. 

Fortfarande sliten, sjukt skoltrött och bara allmänt seg på livet. Vill att de ska bli helg nu, ska tillbringa den med världens bästa brudar. Usch så bra de kommer bli! 


BEHÖVER HJÄLP > KOMMENTERA

Pratade nyss med mamma om att tatuera mig, och förvånat nog sa hon att jag fick! Hihi glad. 
Enda problemet är nu att jag måste bli säker på var & vad jag ska tatuera in. Och det är varför jag behöver er! 

Jag har lite olika förslag, skulle vara evigt tacksam om ni kunde slänga in en kommentar eller så om va ni tycker!
 

 


 
 
På handleden med andra ord! 
 
På handleden eller i nacken! 
 
 
Eller något liknande av de sista 3 bilderna någonstans på kroppen!
 

Home

 
Vaknade upp med en sån jävla brutal mensvärk, illamående och huvudvärk imorse, så kunde knappt gå. Fick stanna hemma, vilat upp mig rejält, pluggat lite halvt.
 
Ska krypa ner i sängen igen och sova ett par timmar, men innan ska jag försöka mig på lite övningar i hopp om att döda värken. 

XoXo 

Sovmorgon

 
Ska snart dra mig mot bussen, 3 lektioner idag och slutar även tidigt. Tänkte köra ett pass på gymmet eftr med, eftersom det var ett tag sen. Så vi hörs väl efter det!

XoXo 

D r e a m e r

 
Nu ska jag bädda ner mig i sängen och skriva lite med människor innan jag ska försöka få i mig lite sömn. Redan börjat längta tills nästa helg.. suck, jävla skolångest 
 
XOXO 

Love quote


Enda gången jag backar baby, är när jag tar sats

 Jag står på egna ben. Med en tusendel hopp. Jag måste överleva utan dig nu.
 
Well, well, well helloo
Haft en trevlig helg faktiskt. Shopping och mys på stan med familjen i lördags, och sen bara tagit de lugnt. Resten av dagen tänker jag bara lyssna musik, fundera över livet & se film oh sånt gos typ. Ganska go söndag

Friday

 
Precis tagit ett långt varmt bad, med go musik & lite gott att äta till. Skapligt.
Ikväll blir det bara att de lungt. Säng & film, vilket jag tkr känns jävligt skönt. 
 
Kan just nu inte klaga alls. Förutom att lite mysigt sällskap hade verkligen nt suttit fel nu. Suck ja, ensamt.
 

Gymmet



Efter ett grymt, behövligt pass på gymmet med min bästavän, kom jag precis hem. Helt slut, varenda muskel i kroppen värker, vilket känns fett bra faktiskt! 

Nu ska jag ta och göra lite fruktsallad och sedan ta det lungt ett par timmar innan jag avslutar kvällen med lite plugg. Duktig tjej idag! 


Rysningar

 
 
 

Så motiverad, taggad och beredd!

Efter plugget var jag en stund hos bästavän, sedan drog vi tillsammans tillbaka till högsby, fixade mitt gymkort och körde ett rejält tufft träningspass.  Galet vad pepp man blir på att dra dit igen, jävligt skönt vare faktiskt! Vilken jävla go träningsvärk de kommer sitta imorgon!!
 
Vi har planerat att vi ska träna måndagar, onsdagar än sålänge. När dansen kommer igång blir det lättare att planera och lägga upp schemat.
 
Har dessutom lovat mig själv att försöka äta så nyttigt jag kan. Självklart ska jag inte sluta helt med fettet, men verkligen försöka dra ner på det en aning. 
 
Jag ska få den kroppen jag vill ha, den hälsan, det självförtroendet. 
That's it. 
 

Vågen - dagens horoskåp

Den som är född i Vågens tecken trivs i glada och festliga sammanhang. En social, utåtriktad natur med god förmåga att knyta kontakter. I relationer och samarbete är Vågen diplomatisk och hänsynsfull, rättvis och välmenande. Vågen är mån om att göra ett gott intryck och är svag för smicker. Uppmuntran och gemenskap är viktigt för denna tillmötesgående, charmiga karaktär. 

Skönhetsplaneten Venus styr över tecknet. Vågen har en dragning till festligheter av olika slag, glitter och nöjen. En livsnjutare med ett glatt sällskapsliv. Vågen är angelägen om att det ska väga jämnt i vågskålarna, inget får bli fel, å ena sidan men å andra sidan. Ambivalens och ibland dubbla budskap hör till bilden. Vågen kan ha svårt för att fatta beslut och är angelägen om att inte trampa andra på tårna. 

Vågen har ofta god smak och intresse för kläder eller inredning. Att dekorera och pyssla faller sig naturligt för denna estet. Vågen tycker inte om bråk och stridigheter utan föredrar balans och harmoni. Det finns inte så många singlar födda i detta romantiska tecken. Om Vågen känner sig ensam dröjer det inte länge förrän tomrummet är fyllt. Tvåsamhet och gemenskap är viktigt för samarbetsvilliga, mjuka Vågen. En smula fåfänga hör till bilden. Vågen söker uppskattning och bekräftelse och har ofta ett fördelaktigt yttre. 

Smidighet och anpassningsförmåga finns i stora mått. Vågen är lättsam, humoristisk och underhållande, men blir lätt rastlös och uttråkad av den grå vardagen. Vågen har gott om list och taktik, och inga svårigheter med att linda andra runt sitt finger. En flexibel natur med glimten i ögat!
 
 
/ läskigt hur nästan allt stämmer in på mig.. haha 

Bilder från igår/inatt.

 

Thaimat, massa prat, skitsnack, apelsiner doppade i vit choklad, skräckfilmer, marshmallows, ansiktsmask, och helt enkelt massor av mys med min bästavän. Haft det toppen, helt klart. 


Jamen glad tjej!

 
Precis nu kom bästis hit, så nu ska vi ha myskväll, se film och bara prata om allt. Underbart! 

Ut ikväll

 
Nu drar jag mig mot bussen, inatt sover jag borta så kmr inte uppdatera mer förrän imorgon. 
Hoppas ni kommer ha en toppen fredag! 
XOXO 

quotes - true

 
 

SVAR PÅ KOMMENTAR

Anonym: Kan du inte lägga upp bilder från när du typ va i Grekland eller va de va?
 
SVAR: Ja, det kan jag absolut göra! Hinner kanske med det i helgen om jag har tur! 
 
 

Nu är det dags!

Äntligen har jag bestämt mig. Jag ska ta tag i mitt liv, och börja träna på riktigt! Jag har även beslutat att fortsätta och satsa hårt på dansen med. På måndag skaffar jag gymkort, och börjar direkt i veckan & när dansläraren kommer tillbaka och ska fortsätta med dansen här i högsby ska jag anmäla mig direkt!
 
Aldrig varit så taggad förrut, så pepp på att få se resultat! Mitt mål är en förändrad, hälsosam och vacker kropp till sommaren. 

Det här känns bra. Riktigt bra. Äntligen har jag funnit inspiration, en drivkraft i mig själv. En kämparglöd. 

Ni kommer få följa min utveckling, förändring, träning och dans här på bloggen, kanske ge tips och råd av egen erfarenhet eftersom. 

 
 
 
 

C O Z Y

Första dagen i skolan gick väl bättre än förväntat, med tanke på att jag inte kunnat sova sen 2 inatt. Riktigt förvånade att jag ens pallade att gå dit. 

Ska nu gosa ner mig i mysisoutfit i min underbara säng och se ngn bra film. Laddar upp så jag orkar me de kommande dagarna! 
 

Start of something good

 

Behövligt

Ikväll ska jag spendera natten hos min bästavän. Mysa ner oss i hennes gosiga säng, se skräckisar, snacka skitsnack och få i oss en massa onyttiga saker. Här mår jag som bäst!


Arg tweet

 


Turn the tide

Nu ska jag se på Jag saknar dig med familjen. Rätt dålig film så i helhet, men eftersom jag är ett sånt känsloffer lär jag ändå gråta ihjäl.  

 
 
 

Någon mer än jag som är riktigt kåt i AiluCrush - turn the tide förresten? Riktigt helvetes fin låt asså, åh. 
 
XoXo

GLAD


Godmorgon sötisar.
Spenderade hela dagen igår hos en fin person. Mycket skratt och mys, behövdes verkligen. Kom hem runt 10 & somnade nästan direkt med ett leende på läpparna. 

Idag tror jag bara att jag ska vara hemma, kolla grey's och ta de lungt, städa rummet, träna och sånt man aldrig hinner. 

XoXo 

Grey's anatomy marathon

 
Var uppe till 4 inatt och låg och skrev med en person som fick mig att inse hur jävla bra detta år kommer bli. Usch så bra jag mår! 
 
Förövrigt har jag bara suttit hela dagen framför datorn och kollat på en massa nya avsnitt av Grey's anatomy.  Så jävla beroende.
 
Imon ska jag nog träffa ngn, ta tag i mitt liv och nt bara sitta hemma och glo.  Men ikväll tänker jag ägna all min tid åt musikalarbete som jag inte hunnit med än. Vi i manusgruppen har fått 2 läxor över lovet, så känner att de är dags att ta tag i att nu. 
 
XoXo

NYÅRSFESTEN

OM ALLT
Drog till Tim runt 7 med finaste brudarna, killarna var redan där, men festen kom väl inte direkt igång förrän runt 8, 9? Fler och fler kom sedan under kvällen, och det blev skratt, dans och pussar i massor. Hihi. 

Visst blev det inte exakt som planerat, men vad skulle en fest va utan lite kaos & drama? Har haft så jävla kul, umgicks med de bästa, även att man mår som man förtjänar var det helt klart värt det! 
 
NU ÄR DET ÄTL NYTT ÅR & ÄR SÅ JÄVLA GLAD OCH PEPP PÅ LIVET, HIHI ÅH SÅ HÄRLIGT. 

 

 



RSS 2.0