Stockholm

 
Glad påsk babes och godmorgon! 

I torsdags tog jag lov, och drog tillsammans med familjen dirr till Stockholm till våra släktingar där vi ska vara fram tills måndag. 
 
Igår var vi inne i stan och handlade. Fick med mig hem vita converse, vit vårjacka, bh:ar, festlinne, smink, solglasögon. Hade förväntat mig att jag skulle hinna handla mer, men drar nog och handlar lite mer på lovet då jag kommit hem. 
 
Idag är det ju påsk, vilket antagligen ska firas här med mormor och morfar. Vi ska nog leta lite påskägg och sånt snart, och sen blir det väl god middag ikväll. Tror inte vi har så speciella planer för dagen. 

Länkbyte!

Sandra Persson, är en grymt snygg person, och riktigt tuff brud. Hon skriver om allt möjligt, men framförallt sin träning och om crosskörningen. Hon har en riktigt intressant och kul blogg att läsa så tveka inte ens att trycka på bilden här nedanför!

 
http://mxsandra.devote.se/
http://mxsandra.devote.se/
http://mxsandra.devote.se/ 
 
 
 

Humöret är på topp!

Som jag skrev i inlägget här under så taggade jag till lördagens grymma planer, det var så att jag & mina bästavänner drog till en fest i kalmar som några personer hade fixat till en som fyllde 18 som heter Emil. Han visste själv inte om festen, så de skulle bli som en överraskning. Över 70 människor nästan kom för att fira honom. Det var så jävla kul!  Träffade massor av nytt, härligt folk, umgicks även med personer man kände sen innan, vi dansade, kaosade, sjöng och bara hade en grym kväll & natt. 
 
Blev tyvärr inga bilder alls sen kvällen.. Men jag måste verkligen säga att de kommer va ett minne för livet! 
 
 
Trots att det är måndag och jag borde ha skolångest så är humöret faktiskt på topp! Helt sjukt hur bra jag mår. 

Fredagen

 
Igår efter plugget åkte jag hem, och drog sedan in själv till kalmar för att festa och umgås med goa människor. Dock blev det kanske nt riktigt som planerat och rätt kaos faktiskt, haha.. Men kul hade jag som fan iaf!
Kom precis hem, ska dra en dusch, äta mig mätt, och börja tagga inför kvällens grymma planer!! 

Thursday

 
Igår blev jag hemma från skolan pga att jag hade sovmorgon och sen upptäckte vi att pappas bil inte fungerande. Var skönt att kunna vila upp sig och bara fokusera på sig själv hela dagen.
 
Idag ska jag dock dra till skolan, och ärligt, torsdagar må va en av de mest hemska dagarna i veckan. Det som får mig att hålla humöret uppe är Asking Alexandria på hög volym och tanken på hur bra denna helg kommer bli om det blir som planerat! hoppashoppas.
 

Maskinen och Asking Alexandria, ni är allt.

 
 
 


 
 
 

Som att börja om från början, som den brud jag var en gång förrut.

Dagen har varit S Ä M S T.
NP i kemi hela dagen som förövrigt gick åt helvete, vart på ett förjävligt humör, mensvärk, trött och sur på allt och alla. Grymt skönt att få komma hem och ba ge fan i allt. 

Tänkte drao igång ngn mysig film snart oh krypa ner i soffan. Kanske ska ta och prata lite med mamma och hoppas på att hon kan få upp mitt humör än aning.
 
 
 
 
 
 

Om du ändå bara skulle kunna förstå

 
 

Riktigt bra kväll & natt!

 
Igår drog jag och bästavän in till kalmar och umgicks med en jävla massa goa människor hela kvällen & natten. Har haft det riktigt, riktigt bra måste jag säga! Vi har redan börjat planera att köra repris på kvällen snart vilket är kanon!
Humöret var på topp hela tiden, trots att de hände lite saker som jag lär ångra ett tag framöver så känns livet just nu bara underbart.
 
Fått i mig kanske 3 timmars sömn inatt, så att krypa ner i sängen låter jävligt frestande. Hoppas ni har haft en bra helg!  XoXo

Ask me

http://ask.fm/mayadelibaltas in och fråga lite babes. Försöker svara så ärligt jag kan på allt! 
 
 

Jag saknar dig mindre och mindre

 
 
Idag har jag så grymt många anledningar till att le, fan så bra jag mår! Dagen kommer förövrigt bli sjukt bra känner jag på mig. Vid 5 kommer nog bästavän och hämtar upp mig, vi drar te henne, och sen är de planerat att vi ska dra någonstans, vart vet vi inte än, men har lite förslag just nu så får helt enkelt se var de blir att spendera kvällen! 
 

10 saker om mig yao

1. Jag gillar och ha sex och tkr inte det är ngt som helst fel med att va ärlig om det. 

2. Även att jag gått vidare från mitt ex och klarar mig bra, så gör de helvetes ont för stunden att se honom fortfarande. Vilket jag själv tkr är rätt så patetiskt. 

3. Jag tkr själv att jag är tjock, och är inte alls nöjd med mig själv.
 
4. Killar som spelar gitarr eller sjunger är grymt sexigt!

5. Jag har riktigt svårt att lita på människor och blir därav väldigt ofta dryg och tvivlar på allt personer säger typ.
 
6. Jag har sömnproblem och drömmer väldigt aggresivt. 
 
7. Jag har blivit starkare som människa och står lättare emot skitsnack och rykten. 
 
8. Jag är beredd på att kämpa för ett förhållande nu. 

9. Jag älskar att umgås med killar, och trivs mke bättre me det. Kan mer va mig själv me ett gäng killar än ett gäng tjejer. 

10. Jag satsar hellre en massa pengar på konserter och festivaler än kläder, mobiler och sånt där. Tkr det är bättre att få uppleva saker än att få. 

bättre än bra

 
Kan väl inte säga att dagen & humöret har varit på topp precis, nästan allt har vart emot mig idag. Men det totalt vände då jag kom hem och nu mår jag faktiskt riktigt bra! Ikväll blir det att va hemma, mysa ner mig i soffan och se på film tsm me mamma, vila upp mig helt enkelt för imorgon planeras det att dra ut, underbart!
 

Cozy

Haft en grymt skön & lugn dag hemma. Legat nerbäddad i sängen , kollat disneyfilmer och ätit mig tjock typ.

Orkar verkligen inte plugget imon, men man får helt enkelt bita ihop & göra det bästa av situationen bara.. Ge mig lov, nu tack!

 


B Ä S T A

Tja babeees!
 
I fredags drog man till härligt folk i Ålem och stannade över natten, och igår drog jag, lisa, elsa och linnea till förfest och sen vidare mot metro för att se stiftelsen och flippa sönder. Dansade tills benen värkte och hade så helvetes jävla roligt! Galet bra helg med andra ord! 


 
Må va de finaste & bästa människorna som finns. Älskar er mer än allt. 

It's friday!


Tja babes!
Det är fredag & humöret på topp! Nu ska jag dra mig mot plugget, när jag slutat ska jag nog följa med bästi hem en stund för att planera lördagen osv. Kanske blir att jag drar mig mot tegel och hjälper till att fotar på kvällen om jag orkar, annars blir det nog att dra hem och slappa med familjen. Sånt man märker eftersom! 

Hoppas ni har en grym dag! :) 

Ångestdag

Idag är verkligen ångesten på topp, sov dåligt som fan, helt sliten, vill hem, har massa i skolan att göra klart & dessutom är det ju torsdag. Ja allt suger bara helt enkelt.


Onsdag

 
Onsdagar lär vara den bästa dagen på hela veckan, usch va bra jag mått idag! Livet har bara varit på topp helt enkelt, dessutom är jag så himla pepp på helgen just nu så de väger upp och allt dåligt bara försvinner. 
 
Nu ska jag ta en dusch och sen plugga. Ikväll är det äntligen Grey's och det betyder massor av gott & mys med mammi! bäst. 
 
 

Färgning på g!

Haft en toppen kväll/natt och morgon med mina brudar, men va jävligt skönt att ändå få komma hem och spendera söndagen hemma. 

Mamma har lagt i ny färg i håret precis, vilket behövs! Dock är jag rädd för att de ska bli lite för mörkt..  de märker vi la snart! 

 

Myskväll!

Igår som sagt åkte jag till kalmar med lisa, träffade martin och alex. Vi såg bla en massa skräckisar, dansade, sjöng, kaosade och åt lite donken osv. Hade det helt grymt bra!

Vart hemma ett tag nu, typ sovit, sovit och sovit. Vilket behövdes enormt! Precis fixat iordning mig och ska närsom dra mig mot mina finaste tjejer Linnea och Elsa för att ha myskväll. Blir förmodligen en massa skratt, gott och äta, snack och självklart mys då. Kommer bli toppen! :) 
 
 



RSS 2.0